Vilniaus savivaldybė

SUSITIKIMŲ ERDVĖ SAVIVALDYBĖJE: Sostinė skelbia patalpų nuomos konkursą

2022-07-05
PILOTAS.LT

Sostinės savivaldybė žada tapti atvira vilniečių susitikimams bei pažinčiai su Vilniumi. Skelbiamas patalpų Vilniaus miesto savivaldybėje nuomos konkursas – verslas kviečiamas čia įkurti kavinę ir dovanoti vilniečiams atvirą susitikimų erdvę.

Kaip skelbia Vilniaus savivaldybė, pirmajame savivaldybės aukšte atsivers universali reprezentacinė erdvė, kurioje įsikurs ne tik kavinė, bet ir vaikų žaidimų zona, erdvė miesto projektų ir svarbiausių pokyčių ekspozicijoms, išskirtinių Vilnių reprezentuojančių suvenyrų parduotuvė bei įrengta gausiai apželdinta lauko terasa, joje vasarą galės veikti lauko kavinė. Į naująją erdvę bus galima patekti dviem keliais: iš lauko per Europos aikštę ir iš vidaus per Vilniaus miesto savivaldybę.
„Šnipiškių transformacija jau įsibėgėjo – atnaujinta Kernavės gatvė, atveriamos naujos viešosios erdvės, kuriasi verslo centrai. Vilniaus miesto savivaldybė yra ryški šio virsmo dalis, todėl natūralu, kad ir mes patys turime užduoti toną keistis ir šio rajono gyventojams, ir verslui. Norime, kad miesto administracijos pastatas kalbėtų apie tokį Vilnių, koks jis yra – žalias, atviras ir kartas jungiantis miestas“ – apie savivaldybės atsivėrimą sako Administracijos direktorė Lina Koriznienė.
Nuomojamų patalpų plotas – apie 35,3 m². Visa pirmame aukšte esanti erdvė, kurioje įsikurs funkcinės zonos, užima apie 200 m². Taip pat pagal numatytą koncepciją ir išplanavimą erdvėje bus sumontuoti ir pastatyti baldai. Nuomos sutarties terminas yra 3+2 metai (po 3-jų metų galimas vienašalis nutraukimas įspėjus prieš pusmetį). Patalpos nuomojamos viešojo nuomos konkurso būdu interneto svetainėje. Konkursą laimės didžiausią kainą pasiūlęs dalyvis.
Parengta pagal Vilniaus savivaldybės informaciją.

Rašyti komentarą

Susije straipsniai

Neapolis

KLAIPĖDOS ADMINISTRACIJA IŠSIKELIA: Išsinuomojo 1.200 m² klientų aptarnavimo centrui

2022 liepos 12Be komentarųPILOTAS.LT

Klaipėdos savivaldybė nuo rudens miestiečių lauks naujose patalpose. Planuojama, kad savivaldybės klientų aptarnavimo centras Taikos prospekte pradės veikti kuo greičiau – ne vėliau spalio 1-osios.

Vilniaus savivaldybė

SUSITIKIMŲ ERDVĖ SAVIVALDYBĖJE: Sostinė skelbia patalpų nuomos konkursą

2022 liepos 5Be komentarųPILOTAS.LT

Sostinės savivaldybė žada tapti atvira vilniečių susitikimams bei pažinčiai su Vilniumi. Skelbiamas patalpų Vilniaus miesto savivaldybėje nuomos konkursas – verslas kviečiamas čia įkurti kavinę ir

Paežerių dvaras

PRISTATYS DVARO VIRTUVĘ: Buvusią kiaulidę suvalkiečiai pavers kavine

2020 balandžio 22Be komentarųPILOTAS.LT

Vilkaviškio rajone atgims dar vienas Paežerių dvaro sodybos pastatų – buvusi kiaulidė. Pastarojoje žadama įkurdinti kavinę, kuri lankytojams siūlys ir dvaro laikų patiekalus. Vilkaviškio rajono Paežerių

Kultūros ministerija

TIKISI BENDRAUTI GLAUDŽIAU: Architektai diskutavo su naujuoju kultūros ministru

2019 kovo 82 KomentaraiPILOTAS.LT

Neseniai įvyko naujojo kultūros ministro Mindaugo Kvietkausko pirmasis sutikimas su architektų bendruomene, inicijuotas Lietuvos architektų sąjungos (LAS) pirmininkės Rūtos Leitanaitės. LAS atstovai Kultūros ministerijoje pristatė

Mini Living

MINIMALUS GYVENIMAS: Kompaktiškos erdvės filosofija įtikino kinus

2017 lapkričio 28Be komentarųPILOTAS.LT

Automobilio „Mini“ filosofiją urbanistikoje bandanti įdiegti bei gyvenimą mieste iš naujo permąstyti dizaino platforma „Mini Living“ iki šiol geriausiai buvo žinoma įvairiomis miesto būstų instaliacijomis.

images_straipsniu_foto_3083_apzva_kn_140500_e01_xxx

APŽVALGOS AIKŠTELĖS NEPANORO://BANDYS IŠNUOMOTI UŽ SIMBOLINĘ KAINĄ

Iš savo modernia architektūra sovietmečiu plačiai pagarsėjusio Kauno restorano „Trys mergelės“ (arch. A.Jakučiūnas, V.Jakučiūnienė) liko vien atsiminimai. Panašaus likimo, atrodo, niekaip nepavyksta atsikratyti ir netoliese,