Tarkett

KOMPANIJA „TARKETT“: Nėra neišsprendžiamų grindų uždavinių

2019-09-17
PILOTAS.LT

Tai, kuo tikime, įtakoja mūsų sprendimus ir leidžia tapti tuo, kuo esame.
Tyrimai rodo, kad net 80% savo laiko žmonės praleidžia patalpose. Neįtiketina, tiesa?! Todėl patalpų dizainas, interjero estetika yra tokia svarbi. Todėl kompanija „Tarkett“, jau 130 metų gaminanti grindų dangas,  siekia, kad jos  teiktų ne tik praktinį patogumą, bet taptų ir šaltiniu ir emociniam komfortui, kuris įtakoja mūsų nuotaiką, gerą savijautą, darbo našumą.
Kompanija „Tarkett“ užsibrėžė tapti tokia įmone, su kuria ne tik būtų lengva ir malonu bendradarbiauti, bet ir tausojančia mūsų planetos resursus. Šiandien kompanija „Tarkett“ valdo 34 gamyklas, 24 laboratorijas, tyrimų centrą, 4 dizaino centrus ir 7 perdirbimo centrus visame pasaulyje.
Kompanija „Tarkett“ siūlo platų grindų dangų pasirinkimą visuose segmentuose: mokymosi įstaigoms, sveikatos priežiūros institucijoms, sporto įstaigoms, parduotuvėms, viešbučių sektoriui, biurams, namams ir aviacijai bei transporto priemonėms. Tą jau seniai įvertino architektai, dizaineriai, distributoriai, klojėjai ir galutiniai vartotojai.
1_tarket

MOKYMOSI ĮSTAIGOS
Kompanija „Tarkett“ siekia kad vieta, kurioje mokosi vaikai ir paaugliai, būtų ne tik įkvepianti naujoms žinioms, kelianti kūrybingumą ar leidžianti susikoncentruoti, bet saugi ir nekenkianti sveikatai. Todėl gamina dangas, kurios suteikia ne tik vizualinį, bet ir akustinį komfortą. Kompanija „Tarkett“ atliko didžiulį tyrimą kartu su psichologijos profesoriais, interjero dizaineriais, architektais, o taip pat su vaikų psichologais, mokytojais ir pačiais vaikais, remiantis kuriuo sukūrė tinkamiausias interjero spalvas skirtingo amžiaus moksleiviams.
2_darbo

DARBO APLINKA
Pažangios tendencijos pakeitė kontorų gyvenimą. Dabar darbdaviai, besirūpinantys savo darbuotojais, stengiasi sudaryti  kuo palankesnes sąlygas darbui ofisuose – kuriami  šilti interjerai, tinkamas apšvietimas, poilsio zonos, parenkamos kokybiškos medžiagos. Naujas požiūris į darbo aplinką atsiperka – darbuotojai motyvuoti, gera emocinė aplinka, kyla darbo našumas.
Kompanija „Tarkett“ tiki tuo, todėl kuria kolekcijas, padedančias gerai jaustis darbe, rūpinasi patalpų oro kokybe, akustika ir komfortu. Pavyzdžiui, Desso „AirMaster“ kiliminių plytelių kolekcija padeda „gerinti“ orą patalpose – kilimas sukurtas taip, kad nukritusios dulkės, vaikštant, darinėjant duris ar sukėlus skersvėjį, nebepakyla ikikvėpavimo takų.  O tai labai svarbu žmonėms, turintiems alergijas ar kvėpavimo takų sutrikimus.
3_sveikatos

SVEIKATOS APSAUGOS ĮSTAIGOS
Kaip žinia, visame pasaulyje populiacija vis labiau sensta, todėl sveikatos priežiūros įstaigos ir senelių globos namai vis labiau orientuojami ne tik į fizinio skausmo mažinimą, bet ir į  geros emocinės būsenos palaikymą. Todėl labai svarbu  vaikščiojimo ir kalbėjimo sukeliamo triukšmo lygis, purvo ar užkratų plitimo  kontrolė ir, žinoma, jau ankščiau minėta, oro kokybė patalpoje.
Kompanija „Tarkett“ yra sukūrusi sprendimų tiek  grindims, tiek sienoms gydymo įstaigose. Visa „IQ“ homogeninių vinilinių dangų linija yra puikus sprendimas tokioms patalpoms – pradedant dangos paviršiaus sluoksniu, kuris yra ypač atsparus ne tik abrazyvui, bet ir įvairiausiems chemikalams bei dėmėms. Dėka sauso poliravimo (dangos atnaujinimo būdas) „IQ“ klasės dangos tarnauja kelis dešimtmečius nereikalaudamos papildomų investicijų nei vaškavimui, nei kasdienei priežiūrai su cheminiais plovikliais. Taigi, taupus ir nekenksmingas aplinkai grindų dangos priežiūros būdas yra ne mažiau svarbus faktorius už pačią dangos kokybę.
4_parduotuve

PARDUOTUVĖS, SALONAI
Grindų danga gali tapti išskirtiniu ir atpažįstamu parduotuvės ženklu.  Tačiau kuriant parduotuvės interjerus, reikia turėti galvoje kelis aspektus. Grindų danga turi būti ne tik graži,  bet pirmiausia pritaikyta dideliam srautui lankytojų, funkcionali ir nereikalaujanti ypatingos priežiūros. Kompanijos „Tarkett“ modulinių grindų kolekcijos architektams ir dizaineriams leidžia sukurti suasmenintus ir unikalius dizainus, kurie ilgainiui tampa prekybinės vietos vizitine kortele. Tokioms užduotims ypač patogi „iD Mixonomi“ kolekcija. Savo ruožtu klasikos mėgėjai gali rinktis natūralaus „Tarkett“ parketo grindis, kurios suteiks solidumo bet kokiai erdvei.
5_viesbutis

VIEŠBUČIAI
Keliaujantiems patinka jaustis tarsi namuose, todėl, pradedant viešbučio registratūra ir baigiant miegamaisiais, kompanija  „Tarkett“ rekomenduoja akustines grindų dangas, sugeriančias garsą ir triukšmą. Kaip žinia, geriausiai garsą sugeria minkšti paviršiai, todėl didžioji dalis viešbučių renkasi kilimines dangas. Tačiau pastaruoju metu viešbučiuose daugėja ir vinilinių PVC lentelių su akustiniu paklotu.
6_namai

NAMAI, BUITIS
Norėdama patenkinti įvairiausius poreikius kompanija „Trakett“ sukūrė produktus, tinkamus tiek į gyvenamąsias patalpas, tiek į taip vadinamą „šlapiąją“ zoną – vonios kambarį ir dušo zoną. Įvairiausios spalvos, raštai ir formatai
yra tiek modulinių grindų kolekcijose, tiek ruloninėse dangose. Žinoma, įskaitant „Tarkett“ parketo dangas. Kaip ir komercinės paskirties dangose, taip ir namams gaminamose kolekcijose, visas grindų dangas kompanija „Tarkett“ gamina be ftalatų. Jose 10  kartų mažesnis nei leistinas lakiųjų organinių junginių kiekis.

Elevated view of human hands holding sapling

KARTU GALIME DAUGIAU
Kompanija „Tarkett“ tiki, kad atsakingas verslas padeda kurti geresnę ateitį tiek žmonėms, tiek visai planetai. Todėl kompanija ėmėsi iniciatyvos, spręsdama globalius iššūkius ir pasitelkusi tvaraus vystymosi strategiją, pavadinusi ją „daryti gera kartu“. Ši strategija – tarsi atviras kvietimas visiems kartu kurti sveiką ir tvarų pasaulį. PR 
 

Rašyti komentarą

Susije straipsniai

Tarkett

KOMPANIJA „TARKETT“: Nėra neišsprendžiamų grindų uždavinių

2019 rugsėjo 17Be komentarųPILOTAS.LT

Tai, kuo tikime, įtakoja mūsų sprendimus ir leidžia tapti tuo, kuo esame. Tyrimai rodo, kad net 80% savo laiko žmonės praleidžia patalpose. Neįtiketina, tiesa?! Todėl