Apsinuodijimas maistu tampa šiuolaikinio pasaulio rykšte. Statistikai teigia, kad net aukštos kultūros išsivysčiusiose šalyse kas trečias žmogus bent kartą per metus kreipiasi į medikus dėl apsinuodijimo maistu viešo maitinimo įstaigose.
Maisto gamybos imonėse ir komercinėse virtuvėse gali veistis daugybė bakterijų, kurios veliau patenka į maistą. Viena iš pagrindinių bakterijų veisyklų – nuotekų drenažas. Virtuvių savininkai privalo nuolatos kontroliuoti, kaip valomas ir prižiūrimas drenažas, nes jiems tenka visa atsakomybė už virtuvės patiekalų kokybę.
Todėl higieniška, švari ir techniškai nepriekaištinga drenažo sistema užtikrina kiekvieno restorano ar maisto gamyklos vadovo ramų miegą. Kompanija ACO šiuo klausimu laikosi trijų taisyklių. ACO nuotėkų drenažo sistemose naudojama “sauso dugno” konstrukcija, kad neliktų užsistovejusio vandens. Pačios sistemos yra lengvai valomos ir prižiūrimos. Be to, jos gaminamos iš austenitinio nerudijancio plieno ir, suprantama, atitinka griežčiausias higienines normas. PR