Pristatymo būdai

Kokiu būdu pristatomi ir apmokami Knygų klubo užsakymai?
Išsirinkite patogiausią būdą užsakymui gauti. Knygų klubas siūlo du variantus:
    1) leidinius galite atsiimti artimiausiame pašte,
    2) gauti nurodytu namų ar darbovietės adresu per Lietuvos pašto pasiuntinius
      
    Jei pasirinksite pristatymą namų ar darbovietės adresu (per Lietuvos pašto pasiuntinius), galimi visi mūsų svetainėje siūlomi atsiskaitymo būdai: grynais, per internetinės bankininkystės sistemą, banko pavedimu arba PayPal sistema.
    Jei pasirinksite pristatymą į artimiausią paštą, už pasirinktus leidinius sumokėsite grynais atsiimdami arba gaudami užsakymą (pašte taip pat galimas atsiskaitymas banko mokėjimo kortele).
 
Kaip gauti užsakymą paštu?
Jeigu užsisakydami nurodėte leidinius gauti paštu, ne vėliau kaip per 10 darbo dienų išsiųsime juos į Jums artimiausią Lietuvos paštą (pagal Jūsų registracijos adresą). Apie atėjusią siuntą Jus informuos paštas. Užsakymą  iš pašto prašome atsiimti per 14 kalendorinių dienų. Vykdami atsiimti siuntinio, nepamirškite asmens dokumento. Jeigu užsisakėte leidinių mažiau kaip už 50 Lt, pristatymas Jums kainuos 6 Lt. Jeigu bendra Jūsų užsakymo suma bus lygi 50 Lt arba didesnė, pristatymas Jums nieko nekainuos.
 

Svarbu: Jeigu per 14 kalendorinių darbo dienų nuo užsakymo pateikimo dienos, negavote pranešimo iš pašto apie atėjusią siuntą, maloniai prašome kreiptis į Knygų klubą  nemokamu tel.: (8-800) 20022 (numeris negalioja skambinant iš mobiliojo telefono) arba tel.: (8-37) 301086 , arba rašykite mums info@knyguklubas.lt

  

Kaip gauti užsakymą nurodytu adresu (per kurjerinę agentūrą)?
Jeigu norite užsakymą gauti konkrečiu adresu, t.y. tiesiai į namus ar darbovietę, užsisakydami nepamirškite nurodyti tikslaus adreso. Tai ypač svarbu, jeigu jis nesutampa su tuo, kurį nurodėte registruodamiesi. Be to, būtina nurodyti laiko intervalą, kada pageidaujate gauti siuntą.
    Lietuvos pašto pasiuntinys užsakymą pristatys ne vėliau kaip per 3 darbo dienas nuo užsakymo apmokėjimo. Pristatymas kainuos 10Lt, nepriklausomai nuo užsakymo sumos ar užsakymo pristatymo vietos. Svarbu: siuntos pristatomos tik darbo dienomis.
 
Jei užsakymą apmokėsite grynaisiais pinigais, įsitikinkite, kad prekių pristatymo metu turite tikslią grynųjų pinigų sumą, nurodytą Jūsų užsakyme.  
 
!!! Už pristatymą į Kuršių Neriją imamas papildomas 60 Lt mokestis.  
 
 
Siuntų pristatymas į užsienį
 
Jums pageidavus, prekes pristatome ir į užsienio šalis. Užsisakius į užsienį, būtinas išankstinis apmokėjimas – per elektroninės bankininkystės sistemą arba Paypal sistema (kreditinėmis kortelėmis).  Pristatymo mokestis priklauso nuo siuntos svorio ir nuo to, žemės ar oro paštu pageidavote gauti prekes. Prekės siunčiamos per AB "Lietuvos paštas". Daugiau: http://www.post.lt/lt/?id=180
 
Pasirinkus pristatymą žemės paštu – siuntimas užtruks iki  mėnesio. Jei renkatės siuntimą oro paštu – siunta Jus pasieks maždaug per 2-3 savaites.

Rašyti komentarą