Atsiskaitymo būdai

Mūsų svetainėje Jūs galite atsiskaityti:
    – siuntos gavimo momentu grynaisiais arba banko mokėjimo kortele, 
    – per elektronines bankininkystes sistemas
    – Paypal sistema (galėsite atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis prisiregistravę Paypal sistemoje)
    arba atlikdami banko pavedimą.
 
Kurie atsiskaitymo būdai galimi, priklauso nuo pasirinkto pristatymo būdo.
Jei pasirinksite pristatymą į artimiausią paštą, atsiskaityti galėsite tik grynaisiais arba banko mokėjimo kortele atvykę atsiimti siuntos į paštą. Išankstinis apmokėjimas negalimas. 
 
Jei pasirinksite pristatymą namų ar darbovietės adresu per Lietuvos pašto pasiuntinius, atsiskaityti galėsite grynais, per elektroninės bankininkystės sistemą, banko pavedimu arba Paypal sistema.
 
Jei užsakymą apmokėsite grynaisias pinigais, įsitikinkite, kad prekių pristatymo metu turite tikslią grynųjų pinigų sumą, nurodytą Jūsų užsakyme.  
 
APIE ATSISKAITYMO BŪDUS
 
Grynais (ir banko mokėjimo kortele)
Pasirinkus šį mokėjimo būdą, už prekes atsiskaitysite grynaisiais pinigais siuntinio pristatymo/atsiėmimo metu. Atsiskaityti banko mokėjimo kortele galėsite daugumoje Lietuvos pašto skyrių.  
 
Jei siuntą pristato Lietuvos pašto pasiuntinys, galite atsiskaityti tik grynaisiais, kortelėmis atsiskaityti negalima. Priimant siuntą iš kurjerio svarbu turėti tikslią pinigų sumą, kuri nurodyta Jūsų užsakyme. 
 
Elektroninė bankininkystė
Pasirinkus šį mokėjimo būdą, Jūs turėsite prisijungti prie savo banko elektroninės bankininkystės sistemos ir patvirtinti suformuotą mokėjimo pavedimą. – Užsakymo žingsnyje „Pristatymo ir atsiskaitymo būdai“ pasirinkite savo banką. Po to, kai patvirtinsite savo užsakymą, Jūs būsite nukreiptas į banko puslapį, elektroninės bankininkystės sistemai bus perduoti duomenys, kokią sumą reikia apmokėti. Elektroninės bankininkystės puslapyje prisijunkite įprastu būdu ir susiraskite suformuotą mokėjimą už pasirinktas pirkti prekes. Patvirtinus mokėjimą, elektroninės bankininkystės puslapis užsidarys, o Jūs vėl sugrįšite į knyguklubas.lt.
 
Paypal sistema
Pasirinkus šį mokėjimo būdą, už prekes atsiskaitysime naudojantis kreditinių kortelių aptarnavimo sistema „PayPal“. Norėdami pasinaudoti šiuo atsiskaitymo būdu, turite būti priregistravę „PayPal“ sistemoje.
 
Banko pavedimas
Pasirinkus šį mokėjimo būdą, Jūs turėsite į mūsų sąskaitą pervesti užsakymo vertės pinigų sumą. Tai galėsite padaryti prisijungę prie savo banko elektroninės sistemos arba bet kuriame banko skyriuje.
Mūsų rekvizitai:
UAB „Šviesa“, E. Ožeškienės g. 10, LT-44252 Kaunas
A/s. LT127400010481823813, Danske bankas
Banko kodas 74000
Įmonės kodas 132726152

Rašyti komentarą